client

Aimy AS

Services

Rådgivning, Nettside Redesign

year

2020

Webiste
Branding

Rebranding av nettside for AI startup

With more than 20 years of experience wae can deliver the best services cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus.

AI nettbutikkens fremmarsj

Aimy AS er en Norsk AI utvikler av prediktive Timelister og Bemanning som skaper økt lønnsomhet.

Når du er en Startup som selger et av verdens mest spennende tjenester er det viktig å kunne presentere innholdet og merkevaren riktig så interessen hos potensielle kjøpere ikke glipper. Det var nettopp dette som var viktig for Aimy AS når de kontaktet oss. De hadde nettopp utviklet ferdig en helt ny løsning for store XXL og ville at både deres stakeholdere og fremtidige kjøpere av Aimy sine tjenester skulle, ikke bare forstå, men oppleve at selskapet var seriøse.

Daglig leder i Aimy ønsket at Aimy skulle oppleves personlig, seriøs og eksklusiv. Det ble derfor viktig å sette rammene rundt det som skulle bli den synlige merkevaren til Aimy og finne digitale uttrykket. Merkevaren og uttrykket måtte mystifiseres noe for å få frem et personlig preg, mens seriøsiteten kom mer frem i en prosess forklaring av hvordan konseptet fungerer. For å fremme eksklusivitet brukte vi mørke bakgrunnsfarger og sølvfarget for tekst og figur. En sidestruktur som sier "less is more" ble det avsluttende penselstrøket.

Nå uttrykker siden et mer seriøst "showroom" en tidligere for sine eksisterende kunder og for potensielle nye kunder med tydelige CTA knapper for konvertering.

...