Våre tjenester

Vi er Trøndelags unge lovende markedsførere anført en stor dose selvtillit og moderne metodikk pendlende mellom sjarmerende Åfjord, urbane Trondheim og storbylivet i Sofia. Vesper Digital er din garanti for kreativitet, kontrovers og vågale ideer som skyter din omsetning og popularitet til himmels.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hubspot CRM

Veien til helhetlig markedsføring starter med Hubspot

Betalte Medier

Få kontakt med din målgruppe fra første øyeblikk

Nettsider

Bygg en moderne og dynamisk nettside med vår CMS platform

Sosiale Medier

Engasjer og informer dine målgrupper med sosiale medier

Helhetlig markedsføring

Dette spørsmålet har egentlig et veldig lett svar, men er ofte vanskelig å sette ord på. La oss starte med et annet spørsmål; du vet at alt du gjør påvirker hele forretningen din? Det er dette som er tankegangen i Helhetlig markedsføring. Altså, din forretning er èt organisk system, eller økosystem om du vil.

Få organisert ditt økosystem - alle dine markedsføringsverktøy og data - alt under ett tak med Hubspot CRM. En brukervennlig og kraftig plattform. Du sparer verdifull tid og får all konteksten du trenger for å gi en personlig opplevelse som tiltrekker og konverterer de riktige kundene i stor skala.

Les mer Helhetlig Markedsføring og Hubspot CRM

Case Studier

Har du jobbet med markedsføringsbyrå før, eller kanskje vurderer?

Bli bedre kjent med hvem vi jobber med, hva vi gjør og hvilke resultater vi oppnår sammen.

Betalte medier gir kjappe resultater

Planlegger du å øke synligheten og eller skyte fart med nettsalget via betalte medier? Vi har mye erfaring med annonsering på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

De fleste av våre klienter har på et tidligere tidspunkt opplevd problemer med å få skikkelig fart på nettsalget med Social Ads, dette har forandret seg etter vi kom inn i bildet.

Ønsker du å bli bedre kjent med vårt tilbud? Sjekk våre pakkepriser da vel.

Our Perks

Åpenhet

Sikkerhet

Vågalt

Smidig

Tilpasningsdyktig

Bærekraftig

Endringer på
sosiale medier

Hvorfor er markedsføring på sosiale medier så viktig? Hvorfor bør du bruke tid på å lage sosiale mediekontoer for bedriften din? Og hvordan bygger du egentlig en markedsføringsstrategi for sosiale medier som fungerer for din spesifikke type virksomhet?

Sosiale medier er et landskap i stadig endring. Mye av vår jobb er å være oppdatert på endringer i algoritmen til de forskjellige sosiale plattformene. Og styrke dine relasjoner med din målgruppe. Innhold som fremmer nytteverdi.

Engasjer med Sosiale Medier. Få økt publiserings frekvensen og kvaliteten på innholdet som går ut i dine sosiale medier.

Trenger du en ny nettside?

Ser du etter et alternativ til Wordpress? Webflow er det profesjonelle alternativet til Wordpress. CMS gjør livet mye enklere for deg å oppdatere innholdet direkte på live-siden - uten kode erfaring.

Webflow kombinerer et fullt tilpassbart CMS med kraftige visuelle designdesignverktøy, slik at du kan bygge en tilpasset database for hvert nettsted og designe rundt ditt virkelige innhold. Og uten noe å installere, automatiske oppdateringer og ingen PHP, er det WordPress-alternativet du trenger.

Med våre CMS sider opplever dine besøkende en visuell tidsreise som forbedrer kundereisen.

Frequently

Asked

Questions

Hvordan er onboarding prosessen?

Når vi har signert en kontrakt, starter vi med en Kick-Off samtale. Her vil alle mål og forventninger komme på bordet. Nøkkelpersoner blir invitert i ClickUp. Noe kort tid senere vil vi gjennomføre et strategi møte for å få på plass konsensus i arbeidet som skal utføres samt få all informasjon på plass (Brand Guidelines, osv).

Hva er Clickup?

ClickUp er et av våre verktøy for smidig prosjektstyring på nett. Her kan ledere og nøkkelpersoner enkelt overvåke progresjonen i arbeidet som gjøres.

Hva er smidig prosess?

Smidig prosess (Agile) og Scrum er prosjektmetodikker som anvendes i en tid hvor tid og tilpasningsdyktighet verdsettes i større grad, men som også ivaretar kvalitet i arbeidet.

Når fakturerer dere?

Vi forhåndsfakturerer samme dato som ved kontraktsinngåelse. På denne måten sikrer vi at begge er sultne på en effektiv start.

Kan man dele opp betalingen?

Det er absolutt mulig å dele opp beløpet i to omganger dersom likviditeten ikke er på plass.

Kreative sesjoner

Vesper Digital AS har sertifiserte ansatte i Design Thinking og andre prosjektmetodikker.

Lyst til å lese mer om våre grønne sesjoner?

Referanser

Har vært sparsom med og leie inn folk på alt eg ikkje kan. Som regnskap og annonsering. Men med hjelp fra han her økte min omsetning 5x iløpet av noken måneder. Fra hobby til levebrød.

Tor Even eide, daglig leder av design og montering
Testimonials

Nanodri Europe AS ble stiftet 2019. Utviklingen av vår nettside ble påbegynt kort tidetterpå. Erling fra Vesper Digital AS har vært vår markedsføringsrådgiver fra starten.Erling har en svært god kompetanse og innsikt på markedsføring,søkemotoroptimalisering, strategi om sosiale medier, analyse og Adwordskampanjer. Han avdekket typiske oppstartsproblemer, behov og andre elementersom kunne vært til hinder for oss på et senere tidspunkt. I tillegg har Erling tatt seg tidtil å sette seg ned med oss og lære bort gode tips og triks innenfor markedsføring slikat vi kunne bli mer robust og selvstendig som selskap.Jeg vil anbefale Erling og Vesper Digital AS på det sterkeste.

Thomas Dragseth, Partner Nanodri Europe AS
Testimonials

Ble hyret inn for å bidra med Gatefæst tilbake i 2018. Vesper Digital AS gjorde en så god jobb at de har blitt inkludert i vårt nye prosjekt Fastlane T-Russ for 2020 og 2021. Kjempeflott gjeng som skape resultater.

Geir Arne Torgersen, Partner Fastlane T-russ

Vår filosofi

Våre prosjekter

Våre prosjekter drives etter metodikken smidig og Scrum for optimal tilpasningsdyktighet

Våre ideer

For optimal idémyldring bedriver vi mye AB testing for å skaffe nok objektiv data om dine målgrupper.

Kreative innsikt

Med innsikt i dine målgrupper begynner oppdagelsen av triggerpunkter som motiverer, engasjerer og ikke minst konverterer til ønsket handling.

Nytteverdi

Ingen av våre prosjekter har noen nytteverdi om vi ikke kan sette gode mål fra begynnelsen av og måle disse ved veis ende. La oss sette gode mål i dag.

Vi fokuserer på å bli

vår egen Beste Versjon

Fokus på fremtiden

Det som fungerer i dag, er ikke like sikkert å fungere i morgen. Vi er oppdatert på algoritmene.

best Practice

Vår metodikk setter kunden i fokus for optimal målsetting og kommunikasjon oss imellom.

nytteverdi i Fokus

Målet er at alle prosjekter skal gi din bedrift og dine kunder nytteverdi fra første øyeblikk.

Personlig tilgjengelighet

Du vil alltid ha en Account Manager tilgjengelig på telefon og epost.

Vi bringer ideer til live med kontroversiell kreativitet og moderne metodikk