Hubspot CRM

Kundene dine forventer mer i dag enn noen gang før. Dagens kunde forventer få din oppmerksomhet på få minutter og personlig 24/7 service gjennom alle tenkelige kanaler. Flere bedrifter sliter med å møte disse økende kravene fordi verktøyene og data lever på tvers av flere kilder. Hubspot CRM samler alle samtaler, verktøy, data og kanaler på ett sted, og hjelper din bedrift med å skalere gjennom automatisering og selvbetjening. Du ​får full oversikt over pipelinen din i sanntid for en mer effektiv hverdag. Velg det produktet som passer deg best

Hva kan vi hjelpe deg med?

Marketing Hub

Konverteringer og Brandlift

Sales Hub

Showcase

Service Hub

Leadgenerering

Hubspot for Startups

Engasjement

Hubspot organiserer ditt økosystem

Du vet at alt du gjør påvirker hele forretningen din? Det er dette som er tankegangen i Helhetlig markedsføring. Altså, din forretning er èt organisk system, eller økosystem om du vil. Det høres da vel logisk ut, men hva innebærer dette? Markedsføring kan være enkelt og vanskelig. Ofte avhengig av hvilken mix av kanalerog strategi som anvendes for å få resultater. Ofte er strategien til hver enkelte kanal forskjellig fra en annen og har sjelden noe synergi effekt å bjude på. Dette er i likhet med et symfoniorkester uten en dirigent. Ingenting er helhetlig tone vil skje i et øyeblikks klarhet uten en dirigent som kan koble alle instrumenter sammen til å utgjøre en harmonisk melodi.

Case Studier

Har du jobbet med markedsføringsbyrå før, eller kanskje vurderer?

Bli bedre kjent med hvem vi jobber med, hva vi gjør og hvilke resultater vi oppnår sammen.

Gi salgsteamet ditt et tidsbesparende verktøy de faktisk bruker

Gi salgsteamet ditt gode verktøy for å lukke flere avtaler og bruke mindre tid på administrativt arbeid som tar seg automatisere. Fjern friksjon fra salgsprosessen med Sales Hub. Kontaktoppføringene dine blir automatisk beriket med data fra over 20 millioner bedrifter. Og med verktøy som varsler selgerne i det øyeblikket et potensielt kunde åpner e-postadressen eller besøker nettstedet ditt, vil de ha all den konteksten de trenger for å følge opp med riktige potensielle kunder til rett tid. Det har aldri vært enklere å få kontakt med potensielle kunder med gratis planlegging av møter, live chat, e-postmaler, klikk-for-å-ring funksjonalitet og mer.

Alle markedsføringsverktøyene og dataene dine - alt under ett tak

Jobben er tøff for moderne markedsførere. Enten sjonglerer du med forskjellige punktløsninger, eller så sitter du fast med verktøy som er kraftige, men umulige å bruke. Dette betyr spredt kundedata, mangelfull markedsføring og for mye tid på å mase med programvare. Men det trenger ikke være slik. Med Marketing Hub er alle markedsføringsverktøyene og dataene dine på en brukervennlig, kraftig plattform. Du sparer verdifull tid og får all konteksten du trenger for å gi en personlig opplevelse som tiltrekker og konverterer de riktige kundene i stor skala.

Kundene dine forventer mer

I dag forventer kundene oppløsninger på få minutter og personlig 24/7 service gjennom forskjellige kanaler. Men de fleste kundeserviceteam sliter med å møte disse økende kravene fordi verktøy og data lever på tvers av flere kilder. Service Hub samler alle kundeservicedataene og kanalene dine på ett sted, og hjelper til med å skalere din støtte gjennom automatisering og selvbetjening. Resultatet? Mer tid til proaktiv tjeneste som gleder, beholder og utvider kundebasen din.

Planlegg et e-møte
Referanser

Har vært sparsom med og leie inn folk på alt eg ikkje kan. Som regnskap og annonsering. Men med hjelp fra han her økte min omsetning 5x iløpet av noken måneder. Fra hobby til levebrød.

Tor Even eide, daglig leder av design og montering
Testimonials

Nanodri Europe AS ble stiftet 2019. Utviklingen av vår nettside ble påbegynt kort tidetterpå. Erling fra Vesper Digital AS har vært vår markedsføringsrådgiver fra starten.Erling har en svært god kompetanse og innsikt på markedsføring,søkemotoroptimalisering, strategi om sosiale medier, analyse og Adwordskampanjer. Han avdekket typiske oppstartsproblemer, behov og andre elementersom kunne vært til hinder for oss på et senere tidspunkt. I tillegg har Erling tatt seg tidtil å sette seg ned med oss og lære bort gode tips og triks innenfor markedsføring slikat vi kunne bli mer robust og selvstendig som selskap.Jeg vil anbefale Erling og Vesper Digital AS på det sterkeste.

Thomas Dragseth, Partner Nanodri Europe AS
Testimonials

Ble hyret inn for å bidra med Gatefæst tilbake i 2018. Vesper Digital AS gjorde en så god jobb at de har blitt inkludert i vårt nye prosjekt Fastlane T-Russ for 2020 og 2021. Kjempeflott gjeng som skape resultater.

Geir Arne Torgersen, Partner Fastlane T-russ

Vår filosofi

Våre prosjekter

Våre prosjekter drives etter metodikken smidig og Scrum for optimal tilpasningsdyktighet

Våre ideer

For optimal idémyldring bedriver vi mye AB testing for å skaffe nok objektiv data om dine målgrupper.

Kreative innsikt

Med innsikt i dine målgrupper begynner oppdagelsen av triggerpunkter som motiverer, engasjerer og ikke minst konverterer til ønsket handling.

Nytteverdi

Ingen av våre prosjekter har noen nytteverdi om vi ikke kan sette gode mål fra begynnelsen av og måle disse ved veis ende. La oss sette gode mål i dag.

Vi fokuserer på å bli

vår Beste Versjon

Fokus på fremtiden

Det som fungerer i dag, er ikke like sikkert å fungere i morgen. Vi er oppdatert på algoritmene.

best Practice

Vår metodikk setter kunden i fokus for optimal målsetting og kommunikasjon oss imellom.

nytteverdi i Fokus

Målet er at alle prosjekter skal gi din bedrift og dine kunder nytteverdi fra første øyeblikk.

Personlig tilgjengelighet

Du vil alltid ha en Account Manager tilgjengelig på telefon og epost.

Vi bringer ideer til live med kontroversiell kreativitet og moderne metodikk