Facebook Performance Specialist for hire

Alle snakker om det, men ingen lykkes med det. Jeg snakker om annonsering på Facebook og Instagram. Disse to kanalene er kanskje de råeste kanalene å promotere ditt produkt eller tjeneste. Marketing Performance for hire er for din bedrift i vekstfase som trenger en fleksibel, kostnadseffektiv og innovativ måte å jobbe mer med din markedsføring på. Hos Vesper Digital AS kan du leie en Marketing Performer som gjør hele jobben for deg eller som en rådgivende sparringspartner. 

Når bør jeg vurdere å leie en spesialist?

Du har helt sikkert i likhet med veldig mange andre opplevd og lurt på hvorfor dine annonser ikke presterer så godt som du hadde sett for deg og hvorfor du ikke oppnår konverteringer eller salg. Du har også hørt om Facebook Algoritmen og at for å oppnå full effekt må du ha omslag 50 konverteringer i uken, men så langt kommer du ikke. Om du har stilt deg disse spørsmålene trenger du en Marketing Performance Specialist

Dette passer for små og store markedsavdelinger som trenger kompetente sparringspartnere, trenger avlastning ift. foreldrepermisjon, langtids sykdoms-meldinger, innleie til prosjekter i stedet for fast stilling. 

Hvilke fagområder kan jeg forvente å få hjelp med?

Vår Performance Marketing Specialist sitt fagområde er sosiale medie kanalene Facebook og Instagram. Våre aktiviteter er målbare og metodikken RCT og A/B testing er i stor grad anvendt for å skape varige resultater. Sammen setter vi realistiske og tidsbegrensende  mål som vi jobber mot å oppnå enten det er økt merkevarebevissthet, leadsgenerering eller salg til nettbutikker mot forbrukermarkedet.

info@vesperdigital.no

tel: 47641370

org.nr. 822 601 782

All Rights Reserved

Fjordgata 78, 7010 Trondheim.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter