Betalte Medier

Alle snakker om det, men ingen lykkes med det. Jeg snakker om annonsering på sosiale medier. De er i de sosiale kanalene den beste rekrutteringen foregår om du ønsker å promotere ditt produkt eller tjeneste. Marketing Performance Specialist for hire er for din bedrift i vekstfase som trenger en fleksibel, kostnadseffektiv og innovativ måte å jobbe mer med din markedsføring på. Hos Vesper Digital AS kan du leie en Marketing Performer som gjør hele jobben for deg eller som en rådgivende sparringspartner. ​

Hva kan vi hjelpe deg med?

Facebook Ads

Konverteringer og Brandlift

Instagram Ads

Showcase

Linkedin Ads

Leadgenerering

Twitter Ads

Engasjement

Når bør du leie en spesialist?

Du har helt sikkert i likhet med veldig mange andre opplevd og lurt på hvorfor dine annonser ikke presterer så godt som du hadde sett for deg og hvorfor du ikke oppnår konverteringer eller salg. Du har også hørt om Facebook Algoritmen og at for å oppnå full effekt må du ha omslag 50 konverteringer i uken, men så langt kommer du ikke. Om du har stilt deg disse spørsmålene trenger du en Marketing Performance Specialist. ​Dette passer for små og store markedsavdelinger som trenger kompetente sparringspartnere, trenger avlastning ift. foreldrepermisjon, langtids sykdoms-meldinger, innleie til prosjekter i stedet for fast stilling.

Case Studier

Har du jobbet med markedsføringsbyrå før, eller kanskje vurderer?

Bli bedre kjent med hvem vi jobber med, hva vi gjør og hvilke resultater vi oppnår sammen.

Hvilket utfall kan du forvente?

Noe avhengig av hvilke mål som er forhånds avtalt vil din innleide Performance Marketing Specialist jobbe aktivt med å nå dine mål med avtalt annonse budsjett og tidsforløp. Vi ønsker i en tidlig fase å sette Spesifikke, Målbare, Oppnåelige, Realistiske og Tidsbaserte (Smart) mål.  Metodikken RCT og A/B testing er også i stor grad anvendt for å skape et godt datagrunnlag om våre målgrupper som gir varige resultater.

Hvilken løsning passer din bedrift best?

Dersom din bedrift fortsatt ikke har implementert for eksempel FacebookPixelen, som er en kode du legger inn på nettsiden din, ønsker vi at du går for Startpakken og årsaken er enkel - vi må bygge opp data om dine målgrupper. Dersom du har installert og muligens jobbet noe med annonsering ser vi helst at du investerer for å vokse. Har vi datagrunnlaget kan vekst foregå i stor skala med rett strategi. Er du usikker på hva som er rett kan du enkelt booke et møte med oss.

Tjenestepakker - Sosiale medier

Startpakken

5,000 NOK

Kundenivå 1 - For annonsebudsjett under 20,000 NOK

Vekstpakken

14,799,- NOK

Kundenivå 2 - For annonsebudsjett under 50,000 NOK

Proff-pakken

34,899,- NOK

Kundenivå 3 - For annonsebudsjett over 100,000 NOK

Innhold

Implementering av Pixel og avansert kode

Kreativ Produksjon

Copy Writing

Retargeting

AI Software for Optimalisering av målgrupper

Omni Channel Management

*Alle våre planer er eks. mva. Kundenivå 2 og 3 får automatisk invitasjon til ClickUp + ukentlig rapportering. Ta kontakt med oss for full innsikt i antall kampanjer som inngår i hver pakke.

Referanser

Har vært sparsom med og leie inn folk på alt eg ikkje kan. Som regnskap og annonsering. Men med hjelp fra han her økte min omsetning 5x iløpet av noken måneder. Fra hobby til levebrød.

Tor Even eide, daglig leder av design og montering
Testimonials

Nanodri Europe AS ble stiftet 2019. Utviklingen av vår nettside ble påbegynt kort tidetterpå. Erling fra Vesper Digital AS har vært vår markedsføringsrådgiver fra starten.Erling har en svært god kompetanse og innsikt på markedsføring,søkemotoroptimalisering, strategi om sosiale medier, analyse og Adwordskampanjer. Han avdekket typiske oppstartsproblemer, behov og andre elementersom kunne vært til hinder for oss på et senere tidspunkt. I tillegg har Erling tatt seg tidtil å sette seg ned med oss og lære bort gode tips og triks innenfor markedsføring slikat vi kunne bli mer robust og selvstendig som selskap.Jeg vil anbefale Erling og Vesper Digital AS på det sterkeste.

Thomas Dragseth, Partner Nanodri Europe AS
Testimonials

Ble hyret inn for å bidra med Gatefæst tilbake i 2018. Vesper Digital AS gjorde en så god jobb at de har blitt inkludert i vårt nye prosjekt Fastlane T-Russ for 2020 og 2021. Kjempeflott gjeng som skape resultater.

Geir Arne Torgersen, Partner Fastlane T-russ

Vår filosofi

Våre prosjekter

Våre prosjekter drives etter metodikken smidig og Scrum for optimal tilpasningsdyktighet

Våre ideer

For optimal idémyldring bedriver vi mye AB testing for å skaffe nok objektiv data om dine målgrupper.

Kreative innsikt

Med innsikt i dine målgrupper begynner oppdagelsen av triggerpunkter som motiverer, engasjerer og ikke minst konverterer til ønsket handling.

Nytteverdi

Ingen av våre prosjekter har noen nytteverdi om vi ikke kan sette gode mål fra begynnelsen av og måle disse ved veis ende. La oss sette gode mål i dag.

Vi fokuserer på å bli

vår Beste Versjon

Fokus på fremtiden

Det som fungerer i dag, er ikke like sikkert å fungere i morgen. Vi er oppdatert på algoritmene.

best Practice

Vår metodikk setter kunden i fokus for optimal målsetting og kommunikasjon oss imellom.

nytteverdi i Fokus

Målet er at alle prosjekter skal gi din bedrift og dine kunder nytteverdi fra første øyeblikk.

Personlig tilgjengelighet

Du vil alltid ha en Account Manager tilgjengelig på telefon og epost.

Vi bringer ideer til live med kontroversiell kreativitet og moderne metodikk